İlan - Ticaret+Konut Alanları hakkında

İlan - Ticaret+Konut Alanları hakkında

9 Kasım 2020

Beldemiz imar planlarında bulunan Ticaret+Konut Alanlarında (Atatürk Caddesi, Ahmet İsvan Caddesi ve Raif Dinçkök Caddesi köşe parsellerde dahil olmak üzere) giriş katların ticari olarak yapılması zorunlu olup, diğer yollara cephe parsellerde zemin katın konut veya ticari olması durumunun tercihe bırakılmasına ve ilgili kararın 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Notlarına eklenmesine, Belediye Meclisimizin 07.10.2020 tarih ve 53 sayılı kararı ile onanmış olup 3194 sayılı İmar Kanununun 8/b maddesine istinaden ilan edilmesi gerekmektedir. Söz konusu plan hükmü ilgili kanun ve yönetmelik gereği 09.11.2020 tarihinden İtibaren 1 ay süre ile ilan edilmek üzere Belediye Hizmet Binasının zemin katındaki ilan panosunda askıya çıkarılmıştır.

DİĞER DUYURULAR