2000 Kişilik İftar Yemeği

2000 Kişilik İftar Yemeği

23 Haziran 2017

Bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğumuz mahalle iftarlarında 2000 kişiye iftar yemeği verildi. Merkez mahallesi ve Yeni mahallede değişik noktalarda kendileri için hazırlanan iftar masalarda ezanın okunmasını bekleyen mahalle sakinleri, sofralarını yakınları ve komşularıyla paylaştı. Mahalle İftarlarında konuşma yapan Belediye Başkanımız Nedret GÜLEN, "Allah’a şükrediyoruz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında siz kıymetli dostlarımızla, komşularımızla birlikte iftarın huzuru içerisinde soframızı, kardeşliğimiz, sevgimizi, dostluğumuzu paylaştık. Bu güzel iftar vaktinde davetimize icabet edip iftar sofralarını tıklım tıklım doldurduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Birlikte oruç açmanın, bir arada olmanın mutluluğunu anlatmak mümkün değil. Ramazan ayı sevgi, hoşgörü, paylaşma ayıdır. Soframızı, muhabbetimizi paylaştığımız bu mübarek ay, İslam aleminin huzur ayıdır. Ramazan ayının lezzetinin paylaşmaktan geçtiğini bilinciyle geleneksel hale dönüştürdüğümüz mahalle iftarlarımız çerçevesinde merkez Mahallesinde ve Yeni mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Allah (cc), tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin ve Ramazan ayını kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin artmasına vesile kılsın" dedi.