Halk Toplantısı

Halk Toplantısı

1 Ağustos 2017

Çınarlı Kahvede düzenlenen toplantı Kaymakamımız Cengiz KARABULUT Başkanlığında, Belediye Başkanımız Nedret GÜLEN, İl Genel Meclis Üyemiz Bahar DOĞAN, İlçe Jandarma Komutanımız Erkan SAĞINDIK, İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Faruk ARVAS, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet BEŞİR, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Alim OSMAN, Çiftlikköy SYDV Müdürümüz Erdal BABACAN, İlçe Mal Müdürü Sinan YILDIRIM, Merkez Mahalle Muhtarı Celal KARABULUT, Yeni Mahalle Muhtarı İsmet AYDIN ve Taşköprü halkımızın katılımları ile gerçekleşti. Vatandaşlarımıza kamusal hizmetler, Belediye çalışmaları, asayiş, sosyal yardımlar ve yaklaşmakta olan Kurban Bayramı kurban kesimi hakkında bilgiler ilgili ilçe müdürleri tarafından verildi. Bilgilendirme konuşmalarının akabinde vatandaşların sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözümlerin görüşülmesi sonrası toplandı sona ermiştir.