Kılıç Deresi Islah Çalışması

Kılıç Deresi Islah Çalışması

19 Ekim 2016

Beldemiz Sınırları içerisinden geçen Kılıç Deresi sel ve taşkınların önüne geçebilmek adına 850 m3 taş duvar, 650m3 zemin betonu kaplaması işi yapıldı. Musa Gündüz Caddesi, Dere sokağın daha yaşanılır bir hale getirebilmek adına da civar aydınlatması ve panel çit çalışması devam etmekte.

Belediye Başkanımız Nedret GÜLEN “Etkili yağışların yaşandığı dönemde debisi yükselerek çevrede ki tarım arazilerini ve evleri su basarak zarara uğratan derenin dere yatağı ıslah çalışmaları yapılıyor. Belde genelinde yaşanabilecek sorunlara önceden tespitler yaparak belirli bir program dâhilinde çalışmaları başlatmak bizim asli görevimizdir. Yaptığımız tüm çalışmalar ve hizmetler Taşköprü Beldesini daha yaşanabilir modern bir yapıya kavuşmasını sağlamaktır” dedi.