Mahalle İftarları Başladı

Mahalle İftarları Başladı

14 Haziran 2017

İftar geleneği bu yıl da Ramazan ayının bolluk, bereketini mahallelerde yaşatılıyor. İnsanlara Ramazan ruhunu aşılamak, toplum arasında kaynaşmayı sağlamak ve aynı zamanda çocuklara Ramazan'ın örf ve adetlerini öğretmek amacıyla başlatılan mahalle iftarının ilki Selçuk Ergin Parkı ve Çağ sokakta gerçekleşti. Halkımız iftar programına yoğun ilgi gösterdi. İftar saatinden önce kendileri için hazırlanan masalarda ezanın okunmasını bekleyen mahalle sakinleri, sofralarını yakınları ve komşularıyla paylaştı. Belediye Başkanı nedret GÜLEN, iftar saatinden önce vatandaşları tek tek ziyaret edip Ramazan aylarını tebrik etti. Top atışı ve ezanın okunmasıyla birlikte mahalle sakinleri hep birlikte iftar yaptı. Gelecek programda ise Taşköprü'nün diğer mahalle ve sitelerinde 4 iftar program daha yapılacak.