Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisi Hizmete Açıldı

28 Nisan 2023

Taşköprü Belediyesi tarafından yapılan sosyal tesis halkın kullanımına sunuldu. Tesis, yaklaşan yaz aylarında beldenin turizmine de katkı sağlayacak. Sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan tesis, belde halkının beğenisini kazandı. Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, sosyal tesislerin hizmete girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, beldeyi daha yaşanabilir bir yer yapmak için çalıştıklarını söyledi. Arslan, “Göreve geldiğimizden beri beldeye birçok yatırım kazandırdık. Bu sosyal tesis de bunlardan biri. Burada hemşerilerimiz rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecek. Ayrıca burası beldemizin turizmine de önemli bir katkı sunacak. Beldemize hayırlı olsun” dedi.

Belde halkı ise sosyal tesisten memnun olduklarını ifade etti. Tesisleri gezen vatandaşlar ise, “Böyle güzel bir tesisi bize kazandırdıkları için belediyemize teşekkür ediyoruz. Burası çok güzel olmuş. Hem dinlenebileceğimiz hem de eğlenebileceğimiz bir yer. Yazın burası çok hareketli olacak” diye konuştu.