Taşköprü'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Taşköprü'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Temmuz 2023

Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, ilçe meydanında gerçekleştirildi. Kutlamalara Belediye Başkanı İsmail Arslan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Taşköprü'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Daha sonra, mehter takımı sokakları dolaşarak gösteri yaptı. Törenin ardından, halk oyunları gösterisi yapıldı.

Kutlamalar, sanatçılar eşliğinde sahnede şarkılar ve türküler söylenmesiyle sona erdi. Konserde, sevilen şarkılar ve türküler seslendirildi.

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, "30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bizler, bu zaferi kazanan şehit ve gazilerimizi her zaman minnetle anıyoruz" dedi.

Arslan, "Bu topraklarda yaşayan tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

Kutlamalar, vatandaşların bayramını kutlaması ve hatıra fotoğrafı çekinmesiyle sona erdi.